O adolescentă din Caraș-Severin a făcut un gest disperat: după o ceartă cu iubitul, și-a dat foc

Dragostea putea să ducă la o tragedie în județul Caraș-Severin. O adolescentă a făcut un gest disperat după o ceartă cu iubitul său. Tânăra în vârstă de doar 14 ani și-a dat singură foc. A ajuns la spital în stare deosebit de gravă.

Pentru o adolescentă din Caraș-Severin, despărțirea de iubitul său putea să ducă la o tragedie. Cei doi s-au certat în cursul zilei de vineri, 3 februarie. Fata a fost părăsită, iar în cursul nopții a decis să facă un gest extrem.

Conform informațiilor din presa locală, tânăra avea 14 ani și era implicată într-o relație cu un bărbat mai în vârstă. În urma disputei pe care au avut-o, individul a decis să încheie legătura dintre ei.

Doar că fata nu a suportat ideea despărțirii. Disperată că cel pe care-l iubea nu vrea să mai fie cu ea, a luat o decizie care putea să o coste viața. S-a incendiat, iar flăcările i-au cuprins imediat tot corpul.

Fata s-a salvat după ce s-a aruncat în zăpadă

În momentul în care a simțit durerea, adolescenta a reușit să iasă din casă și să se arunce în zăpadă. Așa a reușit să se salveze.

Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj medical, care a preluat-o imediat pe adolescentă. Fata a fost internată la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Acolo, medicii au rămas șocați când au văzut în ce stare era tânără. Flăcările i-au ars fața, gâtul, dar și mâinile. Are arsuri pe 40% din suprafața corpului, de gradele 2, 3 și 4.

Personalul medical de la Caransebeș a făcut tot ce i-a stat în putere s-o stabilizeze pe fată. I-au fost curățate arsurile și a fost nevoie și să fie intubată.

Ulterior, s-a decis că are nevoie de îngrijiri de specialitate. Așa că în cursul dimineții de 4 februarie a fost transferată la Clinica de Arşi din București. Starea ei este însă încă una foarte gravă. Din cauza rănilor suferite, este internată la Terapie Intensivă.

Share.