Specialistul a dezvăluit cum te poate ajuta mâncarea tradițională să slăbești

Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați medici nutriționiști din România. Reputatul medic are o pregătire de excepție în domeniu, astfel că sfaturile îi sunt ascultate cu sfințenie. De altfel, numeroase persoane au reușit să ajungă la o greutate corporală normală cu ajutorul îndrumărilor acesteia.

Mihaela Bilic îți spune de ce trebuie să incluzi în meniul tău mâncarea tradițională

Specialistul Mihaela Bilic a stârnit deseori reacții după unele afirmații legate de nutriție pe care le-a făcut. Unele dintre acestea sunt legate de consumul de pâine, de dulciuri sau chiar de slănină. Acum, medicul nutriționist uimește din nou cu o îndrumare la adresa românilor.

Mihaela Bilic le recomandă nu doar celor cu probleme de greutate ci tuturor românilor să facă un obicei din a consuma mâncarea tradițională. Bineînțeles nu este vorba despre orice preparat bogat în calorii ci despre ciorbe sau supe.

Colaj Substantial

Specialistul susține că meniul care conține ciorbă sau supă este sățios și oferă hidratare organismului. De altfel, lichidele consumate ne ajută să stăm departe de indigestie. La final, unul dintre beneficiile importante ale acestora este că au un rol important în cura de slăbire.

Partea cu ciorba și supa este un obicei foarte bun nu doar când te lovește vreo indigestie, dar și când vrei să scapi de câteva kilograme în plus. […] Este firesc ca în luna ianuarie, după ospățul de Crăciun, să pui accentul pe ciorbă și pe supă – acest fel de mâncare care te hidratează, te hrănește și te ajută la slăbit. […] Vă recomand ca măcar una din mese să conțină sau o supă. Umple stomacul cu puține calorii și întotdeauna o să țină de foame bine. Vă propun să faceți din ciorbă și supă un obicei în 2023”, a explicat specialistul.

Medicul recomandă consumul de pâine albă

Oricât de surprinzător ar părea, specialistul în nutriție Mihaela Bilic, recomandă consumul pâinii albe. În timp ce mulți alți medici nutriționiști susțin că pâinea ideală pentru consum este cea din făină integrală.

Mihaela Bilic este de părere că pâinea albă cu maia naturală este sănătoasă. Din nefericire, acest produs nu mai este atât de ușor de găsit în comerț. Pe rafurile magazinelor găsim pâine plină de aditivi care ne pot pune sănătatea în pericol.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.