Reclamă
Reclamă

O nuntă desfășurată în St. Louis, Missouri, s-a transformat într-o tragedie după ce doi bărbați înarmați au intrat în curtea unde avea loc recepția și au cerut bani de la invitați, apoi l-au împușcat pe mire în cap, relatează The Independent.

Evenimentul a avut loc în casa lui Dulce și Manuel Gonzalez. Cei doi copii mici ai cuplului erau prezenți, potrivit unei pagini deschise pe platforma de donații GoFundMe.

Incidentul s-a produs în jurul orei 1 a.m., sâmbătă, când doi bărbați înarmați și mascați au intrat în curte. Totul a durat aproximativ 30 de secunde, relatează Fox 2.

Reclamă

Suspecții au cerut bani invitaților la petrecere, apoi au scos armele și l-au împușcat pe mire în cap de mai multe ori. În cele din urmă, atacatorii au fugit fără a lua niciun ban.

Mirele, în vârstă de 32 de ani, a fost transportat de urgență la spital și este în stare critică.

„Nu au luat nimic, dar ne-au luat totul”, a declarat Yaribeth Pena, sora miresei. „Este un tată bun. Un soț bun pentru sora mea. Este harnic. Este un om bun care nu merita asta,” a adăugat ea.

O rudă a bărbatului a scris pe Facebook că familia nu crede că autoritățile își fac treaba și cere oamenilor din zonă care au camere de supraveghere să verifice dacă au înregistrări cu cei doi bărbați înarmați și să le predea familiei sau poliției.

Nu a fost făcută nicio arestare în acest caz.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro