Astăzi este zi de sărbătoare în showbiz-ul românesc. Doi cunoscuți artiști își vor uni destinele, în cadrul unei ceremonii impresionante. Pregătirile au fost făcute, iar mirii și invitații au părăsit țara în urmă cu câteva zile. Marele eveniment va avea loc în Turcia, în celebra stațiune Antalya.

Armin Nicoară și Claudia Puican au decis că a venit momentul să oficializeze relația și să spună cel mai important „Da”. Cerere în căsătorie a fost făcută în urmă cu doar câteva săptămâni, iar astăzi are loc nunta. Cei doi au ales să sărbătorească fericitul eveniment departe de casă, în Turcia. Toate pregătirile au fost făcute, iar cei peste 100 de invitați au ajuns în Antalya.

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt cât se poate de fericiți și deja au dat startul petrecerii. Încă de ieri cei doi au împărtășit pe rețelele sociale mai multe imagini din Turcia. Aceștia au petrecut până târziu în noapte, iar astăzi își vor uni destinele. Distracția este garantată, iar nunta este așteptată cu nerăbdare și de către fani.

Nuntă mare în showbiz-ul românesc! Evenimentul are loc astăzi, în Turcia
Instagram

Armin Nicoară, cerere în căsătorie atipică

Deși cei doi vorbeau de ceva timp despre nuntă și făceau planuri, Claudia Puican nu a avut parte de o cerere în căsătorie ca la carte, până de curând. În trecut, Armin Nicoară i-a oferit iubitei sale un inel, însă tânăra l-a pierdut.

Așa că, artistul s-a gândit să facă lucrurile cum trebuie și i-a pregătit o surpriză alesei sale. Chiar în timpul filmărilor pentru un nou clip, Armin Nicoară a pus marea întrebare. Cei doi filmau într-un cadru romantic, iar când au ajuns în fața altarului, cântărețul i-a oferit iubitei inelul. Claudia Puican a fost extrem de surprinsă și s-a bucurat din plin de moment.

„Inelul acela a fost pierdut, nu l-am mai găsit. Asta e viața, nu stăm noi într-un inel. Am luat decizia să-i iau altul, sper să nu-l mai piardă. Al treilea nu i-l mai iau. (…) Noi avem o piesă pentru dansul mirilor (…) dacă tot am filmat acest videoclip, am zis că este cel mai bun moment pentru a-i da inelul. Mai ales că noi am filmat într-o biserică.

Am găsit acest moment în fața altarului să-i dau inelul. Ea nu s-a așteptat, a crezut că e vreo glumă de-ale mele, dar când a văzut că e serioasă treaba, s-a emoționat.”, a declarata Armin Nicoară, în urmă cu doar câteva săptămâni.