Andrei Ciobanu s-a căsătorit civil cu iubita sa, Adelina Șovar.

Andrei Ciobanu și aleasa inimii sale, Adelina Șovar au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au strălucit la marele eveniment din viața lor, fiind extrem de bucuroși pentru acest pas. 

Andrei Ciobanu și Adelina Șovar formează un cuplu din 2017 și astăzi, au ales să se cunune civil. De peste cinci ani împreună toți apropiații îi vedeau să facă pasul cel mare și iată că s-a întâmplat. Cei doi sunt în culmea fericirii, au devenit o familie și în acte. Șatena a purtat o rochie albă scurtă, cu umerii goi, ce îi pune în evidență trupul și bustul. Nici Andrei nu s-a lăsat mai prejos și a purtat o cămașă albă simplă alături de o pereche de pantaloni, negri.

Fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa în urmă cu două luni într-un mod extrem de romantic. Andrei Ciobanu a pus mai multe petale de trandafiri în casă, sub formă de inimă alături de textul „Marry Me?” ( n.r Te căsătorești cu min?” Adelina Șovar a acceptat cu lacrimi în ochi cererea bărbatului. Momentul a avut loc cu câteva zile înainte de oficializarea transferului la Rapid București.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elena-Adelina Șovar (@adelinasovar)

Mr & Mrs Ciobanu🤍 18.08.2022🕊🫶🏻

Andrei Ciobanu s-a transferat de la Farul Constanța

Originar din Bârlad, Andrei Ciobanu a crescut la Academia lui Gheorghe Hagi, debutând în Liga 1 în anul 2016, la meciul dintre Viitorul Constanța și Astra. El a reușit să bifeze toate trei partidele ale formației U23 din grupe. A fost cotat la 1,3 milioane de euro, iar contractul este valabil pe o perioadă de doi ani.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la o echipă atât de mare, cum este Rapid. Sperăm să ne atingem toate obiectivele în acest sezon, iar eu să ajut echipa cât mai mult. Cunosc atmosfera incendiară din Giulești, abia aștept să îi fac fericiți pe fani și le promit că împreună suntem de neclintit.” , a transmis Andrei Ciobanu.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.