Silviu Prigoană este în culmea fericirii. Acesta va deveni socru mare pentru a doua oară. Fiul său, Silvius se va căsători cu aleasa inimii sale în luna iulie.

Peste două luni Silvius va avea parte de un eveniment important în viața sa și anume căsătoria. Acesta nu va avea prea mulți invitați la nuntă deoarece prietenii lor sunt plecați în America și nu-și pot lua concedii în acea perioadă. Totuși, petrecerea nu va fi una restrânsă, ci va avea în jur de 150 de invitați.

„În luna iulie își unește destinele cu iubita lui, sunt de doi ani împreună. Va fi un spectacol între noi. Ne adunăm mai puțini. Foarte mulți care și-ar fi dorit să fie la nuntă, sunt din America, din Canada și au o problemă cu concediul!”, a afirmat afaceristul, în exclusivitate la Antena Stars.

Sursa foto: Social media

Silviu Prigoană nu se implică în pregătirile de nuntă

Silviu Prigoană a devenit și bunic în luna ianuarie și se bucură că un nou eveniment important va avea loc în familia sa. Omul de afaceri nu se va implica în pregătirile nunții și îi va lăsa pe cei doi îndrăgostiți. El este mândră că fiul său a ales o fată de casă cu o educație aleasă.

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint.”, a adăugat el.

Mireasa se va ocupa de tot

Partenera lui Silvius se va ocupa de toate pregătirile pentru nuntă. Tatăl său susține că așa este cel mai bine fiindcă miresele știu exact ce își doresc pentru marele eveniment.

„Nunta, în general, este făcută de mirese. Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe. Din ceastă cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot…absolut! Mireasa hotărăște!”, a precizat afaceristul.