Reclamă
Reclamă

 

Nunta lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez va avea loc cât de curând iar unii poate o sa fie surprinși sa vadă câțiva invitați neobișnuiți. Cei doi artiști consideră că este important să aibă cât mai multe persoane alături în această zi specială.

Alex Rodriguez are 44 de ani si este un fost jucător de baseball, care a făcut furori în toată lumea. El a fost căsătorit pentru 6 ani, cu Cynthia Scurtis și au două fiice, Natasha, în vârstă de 14 ani, și Ella, 11 ani. Jennifer Lopez, are de 50 de ani și doi copii gemeni, Max și Emme, din căsătoria lui Marc Anthony, însă a mai fost căsătorită de încă doua ori.

Rodriguez nu are prea multe de spus despre unde și când va avea loc această nunta mult așteptată, pentru ca Jennifer este cea care face planurile și îl va anunța la momentul potrivit să se pregătească pentru a ajunge la timp la biserica.

Reclamă

Încă nu se știu detalii cu privire la preparatele culinare pe care le vor servi invitații și nici despre artiștii care vor cânta la acest eveniment. Ceea ce este sigur, este faptul ca și foștii parteneri a lui Alex și Jennifer sunt invitați să le fie alături în ziua nuntii. Încă este o enigmă dacă cei doi vor veni sau nu, dar cu siguranță sunt așteptați cu drag.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro