Un cuplu a rămas fără tort chiar în ziua nunții, în urma unei situații mai puțin așteptate.

Cu siguranță nunta este cel mai așteptat moment din viața unui cuplu. Doar că în ziua cea mare pot apărea situații mai puțin așteptate, așa cum este cazul mirilor surprinși în imaginile de mai jos. La finalul petrecerii, invitații așteptau tortul…care nu a ajuns în farfuriile lor așa cum și-ar fi dorit. Momentul a devenit viral pe rețelele sociale și a stârnit amuzamentul internauților. 

Mirii au rămas fără desert, chiar sub ochii lor

De curând, pe TikTok a devenit viral un videoclip de la o nuntă de români. Dacă toată lumea se aștepta să fie vorba de o atmosferă de petrecere, ei bine, lucrurile s-au schimbat, atunci când a venit momentul tortului.

Mirii extrem de fericiți, alături de nași se pregăteau să taie desertul, când cei doi ospătari au alunecat. Sub privirile șocate ale cuplului, dar și ale nuntașilor, aceștia se ridică, doar că tortul nu a ajuns în farfurii, ci pe jos.

@migne_00 #tiktok #tiktoker #tiktokviral #tiktokforyou #tiktokvideos ♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

Videoclipul a stârnit multe reacții în mediul online, drept dovadă că a strâns mii de aprecieri și comentarii. Ei bine, reacțiile savuroase ale internauților nu au întârziat să apară.

O parte din ei sunt de părere că întregul moment a fost mai degrabă regizat și că există șanse destul de mici să se întâmple așa ceva, la o nuntă.

În schimb, alți oameni s-au amuzat. Unii dintre ei chiar au spus că ospătarii sunt de partea miresei și că ei au pus totul la cale.

„Se vede clar că este făcut intenționat, este o gluma de al unor prieteni ai mirilor”, „Cred că ăia care duceau tortul au fost iubiții miresei”, „Hai că au avut și tort”, „Am trăit să o vad și pe asta”, Dar nașa aplauda în continuare, chiar dacă au scăpat tortul”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.