Silvius Prigoană și iubita lui, Georgiana s-au căsători ieri. Evenimentul a fost unul de fițe

Silviu Prigoană este socru mare. Fiul acestuia din prima căsătorie s-a însurat ieri cu aleasa inimii lui. Atât el cât și iubita lui, Georgiana s-au bucurat de nuntă ca în povești. Toate planurile le-au ieșit conform așa cum și-au dorit. Silviu Prigoană nu s-a implicat în organizarea nunții. În stilul lui caracteristic, i-a lăsat pe cei doi să organizeze după plec. 

Fostul membru al Camerei Deputaților este socru mare. Silvius s-a căsătorit cu Georgiana, aleasa inimii lui. Evenimentul a fost unul excentric, cu un număr mare de invitați, care mai de care mai de seamă. Printre cântăreți, s-a numărat și îndrăgita interpretă de muzică populară Angela Rusu.

Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit ieri. Evenimentul a fost unul cu fast

Silviu Prigoană declara în urmă cu aproximativ o lună de zile că nunta va avea în jur de 150 de invitați.
Acesta a stat deoparte și nu s-a implicat în nimic din ceea ce ține organizarea evenimentului.

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint”, povestea Silviu Prigoană, potrivit antenastars.ro.

Silviu Prigoană: „Mireasa hotărăște”

social media

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a mai declarat că mireasa este în centrul atenției. De asemenea, tot ea este cea care trebuie să se ocupe de organizare, după bunul plac. Acesta a fost principalul motiv pentru care a ales să stea deoparte și să aștepte invitația la nuntă.

„Nunta, în general, este făcută de mirese. Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe. Din ceastă cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot…absolut! Mireasa hotărăște!”, a mai declarat acesta, pentru sursa amintită mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!