Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat prognoza meteo specială pentru luna februarie: meteo din bătrâni.

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat gromovnicul, sau meteo din bătrâni. Iată cum va fi vremea în luna februarie 2022, potrivit prognozei meteo speciale.

Mihai Voropchievici susține că vremea se va schimba radical în cea de-a doua lună din anul nou. În ultimele zile din luna ianuarie iarna a făcut prăpăd în România. Asta după ce pe tot parcursul primei luni din an au fost înregistrate temperaturi de primăvară. Specialiștii meteo au emis mai multe avertizări de vreme rea, iar viscolul a făcut ravagii în majoritatea zonelor din țară.

Oamenii se întreabă dacă acesta este începutul iernii în România. Ei bine, potrivit gromovnicului, vremea se va schimba radical în următoarele patru săptămâni.

Mihai Voropchievici prezintă prognoza meteo din bătrâni

Voropchievici anunță că pe 1 februarie vremea va fi frumoasă. Pe 2 februarie vântul va pune stăpânire pe țară.

“3-4 februarie, cerul va fi înnorat. În schimb, 5, 6, 7 februarie, lapoviţă, vânt şi ger. Între 8 şi 22 februarie, vremea va fi amestecată. Va fi şi ploaie şi ger şi bine. Deci, toate vin pe nepregătite. Binele vine din 22 februarie până la sfârşitul lunii”, a explicat numerologul, la Antena 3 CNN.

Potrivit prognozei meteo pentru luna februarie 2023, ANM spune că se vor întoarce temperaturile mari. Conform specialiștilor meteo, vor fi șanse mici de ninsoare.

Numerologul Mihai Voropchievici prezintă prognoza meteo din bătrâni: Vremea se va schimba radical în februarie!

Cum va fi vremea în România în următoarea perioadă

Meteorologul din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, Alina Șerban, a vorbit despre cum va fi vremea în luna februarie. Conform acesteia, ciclonul polar se va retrage ușor din România, iar aria precipitațiilor se va strânge.

“Deocamdată, pentru partea de sud-est din această seară evenimentele vor fi în diminuare.
În perioada imediat următoare, temperaturile poate doar în depresiuni să coboare atât de mult, în jurul a -10 grade, în rest vorbim de temperaturi negative în toată țara, dar nu foarte coborâte, spre -5 sau -7”, a spus meteorologul ANM Alina Şerban, sâmbătă, pentru sursa citată.

În ultimele zile, ninsoarea și viscolul au creat mari probleme în țară. O mulțime de gospodării au rămas fără curent electric din cauza viscolului care a dărâmat stalpii de electricitate. De asemenea, mulți oameni au rămas înzăpeziți, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția pompierilor.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.