Ce nume a ales Celia pentru fiica ei nenăscută. Cântăreața mai are doar 3 luni și o va aduce pe lume pe fiica sa, sora lui Angelo, băiețelul de șapte anișori al artistei.

Chiar dacă a mai rămas foarte puțin timp până la marea zi, și soțul ei, Ardeli, nu s-au hotărât încă ce nume va purta micuța, care cel mai probabil va veni pe lume la începutul anului viitor.

Ce nume a ales Celia pentru fiica ei nenăscută. Artista și soțul ei nu sunt complet deciși

Celia a dezvăluit, într-un interviu recent, că primul nume pe care o să îl poarte fiica ei este aproape sigur, dar, cel de-al doilea încă le pune probleme ei și lui Ardeli le pune și acum reale probleme. Micuța va avea două prenume.

„La nume nu ne-am hotărât exact încă. E incredibil cât de greu ne este să alegem. Da, așa este, avem o listă mare!

Dar singurul lucru sigur este că va purta și numele Maria sau, cel mult, un derivat din Maria, pentru că îmi doresc să poarte numele Măicuței Domnului. Însă la primul nume nu suntem încă hotărâți”, a dezvăluit Celia despre numele pe care fiica ei o să îl poarte, pentru cancan. 

Ce nume a ales Celia pentru fiica ei nenăscută: „Singurul lucru sigur este...”
Instagram

Artista va intra în al treilea trimestru de sarcină

Artista va intrat săptămâna viitoare în al treilea trimestru de sarcină și se simte foarte bine. Celia spune despre fiica ei că este foarte activă în burtică.

”Sarcina este OK, foarte bine merge, micuța mea crește și pare că totul este perfect la ea…. E foarte activă, o simt zi de zi. E foarte frumoasă senzația.

Nu sunt nici prima, nici singura la care apar problemuțe de sănătate în sarcină, însă știu că totul o să fie bine, suntem puternice, suntem binecuvântate și nimic nu este întâmplator …

Totul o să fie bine! Cu Dumnezeu înainte! Așa mă motivez, așa merg înainte și asta mă ajută mult”, a mai povestit Celia.