Există lucruri de făcut și locuri de vizitat de Crăciun. Cinematografe, spectacole de lumini, un spectacol de teatru, restaurante și baruri

Probabil că ați petrecut săptămâni numărând zilele până când a devenit acceptabil din punct de vedere social să faceți toate acele activități de Crăciun. să vă puneți decorațiunile preferate, să faceți cumpărături pentru cadouri și, în general, sa intri în spiritul Crăciunului în toate modurile imaginabile. Acum că perioada ta preferată a anului este în sfârșit aici, nu risipi timpul!

Profitați la maximum de acest sezon

Pixabay.com

Aceste activități de Crăciun oferă clipe distractive pentru toată lumea. Indiferent dacă includeți aceste idei pentru toată luna decembrie sau pur și simplu furați câteva pentru a crea tradiții de durată în Ajunul Crăciunului, nu puteți greși aceste activități distractive de Crăciun.

1. Fă un om de zăpadă

Nu aveți nevoie de multă zăpadă pentru a sculpta un design fermecător cu elemente clasice precum un nas de morcov și ochi din cărbune sau pietre. Dacă nu este un Crăciun alb acolo unde locuiești, poți să faci din meșteșuguri ușoare, un om de zăpadă sau un ornament de om de zăpadă.

2. Vezi un cor sau o orchestră de Crăciun

Există o mulțime de evenimente de Crăciun legate de muzică la care să participați în perioada sărbătorilor. Indiferent dacă doriți să vedeți un spectacol mare precum Orchestra Transsiberiană sau să participați la un cor local sau un concert de vacanță, există nenumărate spectacole muzicale care vă vor oferi toată bucuria pe care o doriți.

3. Patinează cu familia ta

Fie că ai în minte o întâlnire romantică sau o după-amiază distractivă cu copiii, patinajul nu este niciodată o idee rea. De fapt, s-ar putea să-ți faci cele mai dragi amintiri, pe gheață.

4. Ciocolată caldă

Sezonul nu ar fi complet fără o cană aburindă de cacao fierbinte în mână. Îmbunătățiți-vă ciocolata caldă și încercați rețete noi.

5. Construiește un cort

După ce cina s-a terminat și ați spălat vasele, păstrați atmosfera de vacanță construind un cort ca atunci când erați mici. O plapumă, un cearșaf si multe perne. Adu și o farfurie de prăjituri acolo…poate și o carte.