Maria Ciobanu a ajuns la vârsta de 84 de ani, așa că artista a început să se gândească la momentul în final. Așa că nu a stat pe gânduri și și-a făcut deja testamentul. Artista are avea o avere foarte mare, pe care a împărțit-o celor trei copii ai săi. Dragoș Dolănescu a dezvăluit planurile artistei.

Într-un interviu recent, Dragoș Dolănescu a aplaudat inițiativa Mariei Ciobanu de a-și scrie testamentul. Acesta a subliniat că lucrurile ar fi stat diferit acum dacă și tatăl lui ar fi făcut la fel. Potrivit spuselor bărbatului, artista ar avea o avere de peste două milioane de euro, care se va împărți în mod egal între cei trei copii ai acesteia: Leontina, Camelia și Ionuț Dolănescu.

„Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu. N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul.

Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro. Pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.ro.

Nu te așteptai la asta! Ce avere colosală ar avea Maria Ciobanu! Artista și-a făcut testamentul Social media

Cum se împarte averea Mariei Ciobanu

Maria Ciobanu este una dintre artistele care a avut mult succes, acest fapt dovedind-o și moștenirea colosală pe care o va lăsa. Averea acesteia este estimată la două milioane de euro. Potrivit apropiaților, artista ar deține 3 vile în București, câteva apartamente, câteva terenuri, dar și bijuterii de peste 100.000 euro.

„Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi.

Ionuț va rămâne cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă.  Ținutele populare, la fel. Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe.”, a declarat un apropiat al artistei, potrivit playtech.ro.