„Reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig.”

Monica Bârlădeanu a ajuns la vârsta de 43 de ani și este într-o formă de zile mari. Vedeta are grijă de felul în care arată și pare că a găsit rețeta perfectă pentru ea. Actrița este pasionată de îngrijirea pielii și de-a lungul timpului a experimentat tot felul de produse și tehnici care să îi facă tenul să arate perfect. Mai mult, vedeta mai are un „secret” inedit care o ajută să se păstreze în formă maximă.

Având în vedere că apare constant pe micile ecrane, Monica Bârlădeanu este mereu atent la felul în care arată. Așa că nu se sfiește să apeleze la diverse proceduri pentru a avea un rezultat de nota 10. Aceasta este pasionată de tot ce ține de frumusețe și îngrijirea pielii, așa că a bifat până acum numeroase tratamente. Însă, vedeta se oprește la procedurile noninvazive și nu are de gând să treacă pragul și să apeleze și la intervențiile estetice.

De asemenea, vedeta a mai dezvăluit că unul dintre micile ei secrete ar fi faptul că de ani de zile doarme într-o temperatură de doar 17, indiferent de anotimp.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig. Sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece. Să fie cât mai rece.

Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții. Pentru că dacă intervii, modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a declarat Monica Bârlădeanu, potrivit ego.ro.

Nu te așteptai la asta! Care este secretul Monicăi Bârlădeanu. Cum reușește actrița sa se mențină în formă
Social media

„Am început cu îngrijirea pielii”

Monica Bârlădeanu a mai declarat că pentru rezultatele de azi a muncit de mică. Mai exact, vedeta a avut mereu grijă de tenul său. Mama acesteia este cea care i-a ghidat primii pași și a învățat-o că înainte de toate trebuie să aibă grijă de pielea și tenul său. Așa că încă din adolescență vedeta a acordat o atenție deosebită acestui aspect.

„Am început cu îngrijirea pielii, nu am început cu make-up să știi. La make-ul aveam restricții, nu mă lăsa. Dar am început cu îngrijirea pielii. Creme mai furam de la mama și mi se părea foarte fain. Dar și mama încuraja treaba asta. Adică mă sprijinea în sensul ăsta. Și epilatul țin minte că s-a întâmplat destul de devreme. Adică ea mi-a făcut o formă de educație așa activă în sensul acesta

Nu m-am dus niciodată la școală machiată. În clasa 11-a eram încă la liceu pedagogic, adică nimeni din clasă nu era extravagant. Eram mai mult niște copii cuminți. Eram doar fete și nici nu prea aveam pentru cine să ne machiem. Nu prea aveam băieți, adică na. Am fost pe cumințenie mai degrabă”, a mai spus Monica Bârlădeanu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.