Bianca Pop a reușit să-și șocheze fanii cu cele mai recene declarații. Frumoasa brunetă a fost internată la un spital de psihiatrie. Este foarte afectată de cele întâmplate. Bianca consideră că singura vinovată este mama sa.

Frumoasa brunetă a transmis pe contul ei personal de Instagram că se află internată la un spital de psihiatrie, însă fără voia ei. Ea a spus că a fost bătută de fratele său, iar în cele din urmă, mama sa a decis că medicii vor trebui să se ocupe de ea.

Mai mult, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a mărturisit că va recurge la un gest greu de explicat dacă nu va fi scoasă de acolo.

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, a declarat Bianca Pop.

social media

Bianca Pop a regretat destul de mult expunerea sa prea mare din spațiul public

Bianca Pop s-a făcut cunoscută la „Insula Iubirii”. Ea a fost una dinttre cele mai dorite ispite din cadrul emisiunii. Astfel, ea a reușit să strângă o comunitate mare de fani. Totuși, nu toată lumea poate face față unei expuneri în spațiul public.

De asemenea, frumoasa brunetă a declarat și motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor, dar și regretele cu care s-a pricopsit de-a lungul timpului.

„Nu am mai apărut la TV pentru că nu am simțit să apar, pentru că nu mi-am dorit să apar, sinceră să fiu, deși am fost căutată des! Și am refuzat elegant. Am fost toată vara plecată prin vacanțe. Nu am postat pentru că, la fel, nu am simțit să mă mai expun. Am realizat unde am greșit și cât am greșit cu expunerea mea.

De Insula Iubirii îmi este dor, a fost o experiență tare frumoasă în viața mea. Datorită lor am ajuns cunoscută. Zona de media îți face bine, dar și rău în același timp și trebuie să știi să gestionezi treaba. Eu, la un moment dat, m-am pierdut”, a spus Bianca Pop.