Fiul Alinei Ceușan vorbește engleză de la o vârstă foarte fragedă.

Alina Ceușean este una dintre cele mai apreciate și urmărite persoane din mediul online. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară în anul 2020 în luna septembrie. De atunci, viața ei s-a schimbat radical. Alina se împarte între afaceri și viața de familie. 

Mulți o cunosc pe Alina Ceușan de pe vremea când avea blog, de pe Instagram sau de pe Youtube. Ea a concurat în emisiunea „Asia Express” alături de cea mai bună prietenă a ei, Carmen Grebenișan. Cele două au ajuns chiar până în finală.

Alina Ceușan a reușit să atragă atenția internauților datorită postărilor sale din mediul online, dar și datorită proiectelor pe care le-a avut. Recent, vedeta a postat pe TikTok un videoclip cu băiețelul ei de doar câțiva anișori. Însă, un lucru uluitor a atras atenția fanilor. Aceștia au fost fascinați de cel mic.

Fiul cel mic al Alinei Ceușean vorbește engleză de la o vârstă foarte fragedă

@alinaceusan

Ciocoyata mama 😄👍🏼

♬ Elevator Music – Bohoman

Alina Ceușan a devenit mamă pentru prima oară în luna septembrie al anului 2020. De atunci, viața vedetei s-a schimbat radical. Ea a încercat să se împartă între afaceri, dar și viața de familie.

Având în vedere că a venit vara, iar termometrele arată temperaturi numai bune de stat pe plajă, multe vedete de la noi din țară au luat cu asalt litoralul românesc. Acesta a fost și cazul Alinei Ceușan, care a plecat în vacanță cu băiețelul ei. De asemenea, ea a postat pe TikTok un videoclip cu cel mic. Însă, un lucru fascinant a atras atenția internauților. Fiul cel mic al Alinei Ceușean vorbește în engleză cu mama sa. Desigur că, comentariile de laudă ale internauților, care au observat acest lucru nu au întârziat să apară.

„E incredibil de dulce și isteț”, a spus o fană în secțiunea de comentarii la videoclipul postat pe Alina Ceușan pe TikTok.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.