Cu siguranță nu știai asta despre soția lui Cătălin Măruță

Andra este una dintre cele mai apreciate și ascultate cântărețe de la noi din țară. Artista nu mai are nevoie de nicio descriere, pentru că numele ei spune totul. Oricine a auzit măcar o dată de ea, a ascultat vreo piesă de-a sa sau a mers chiar la vreun concert. Deși este extrem de cunoscută, soția lui Cătălin Măruță știe foarte bine ce are de făcut atunci când se află în locuri publice, iar oamenii care o știu se uită insistent la ea. Iată ce a dezvăluit cântăreața. 

Cum se comportă Andra în preajma celorlalți

Recent, celebra artistă a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate. Cu toate că se știu deja foarte multe lucruri despre viața sa personală, ei bine, de această dată, chiar ea a dezvăluit un lucru mai puțin cunoscut.

În timpul interviului, vedeta a susținut că atunci când merge în diferite locuri publice, iar persoanele din jur o urmăresc, are tendința de le saluta, din respect. Mai mult decât atât, Andra se simte obligată să facă acest lucru. Asta pentru că a fost educată în așa fel încât să vorbească cu oricine.

„Când merg în mall, văd că lumea se uită la mine. Simt nevoia să întorc capul și să zic „Bună”, fără ca acele persoane să se aștepte. Mi se pare că dacă s-a uitat la mine, trebuie să salut, pentru că așa am fost crescută. Totuși, e un subiect foarte important, cred că de aici pleacă secretul unei relații cu cineva”, a declarat Andra.

@diana.blogger #chisinaumoldova #tiktok #fyp #foryoupage #vorbestemoldova #romania #bucurestiromania🇷🇴 #viral #andramaruta #dianablogger ♬ Originalton – kavkazguild


Internauții nu au stat pe gânduri și au adăugat zeci de comentarii referitoare la gestul pe care îl aplică artista. Majoritatea oamenilor au felicitat-o și i-au transmis cele mai bune gânduri, adăugând că este o regulă a bunelor maniere. Totuși, au existat și câteva mesaje mai puțin apreciative. Persoanele din online au mărturisit că vedeta nu ar face aceste lucruri întotdeauna.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii