Cristina Nimereală, cea care a venit alături de iubitul său, Sebastian Dascălu în emisiunea „Insula iubirii” și-a făcut o schimbare radicală de look. Tânără a postat o imagine pe contul său personal de Instagram unde apare complet schimbată.

Dacă în emisiune Cristina este blondă cu breton, ei bine acum aceasta arată cu totul diferit. Tânăra în vârstă de 25 de ani este acum șatenă și se pare că a renunțat la breton.

Cristina este de nerecunoscut

Cei care îi urmăresc activitatea de pe social media au remarcat schimbarea pe care aceasta a făcut-o și au ținut să o felicite pentru noul look pe care-l are.

„Îți stă mai bine cu culoarea aceasta.” i-a scris o internaută Cristinei Nimereală pe contul său de Instagram

Cine este Cristina Nimereală

Cristina Nimereală are 30 de ani, locuiește în Brașov și este de profesie medic stomatolog. Aceasta mărturisește că își iubește meseria și că știe încă din perioada liceului că vrea să profeseze în acest domeniu.  AVând în vedere că face ceea ce îi place, Cristina nu simte că muncește.

Referitor la viața sa personală, Cristina este împreună de mai bine de un an cu Sebastian Dascălu. Bărbatul este cu 5 ani mai mic decât aceasta și lucrează la un radio din Brașov. Femeia este de părere că relația lor este una stabilă, în ciuda momentelor tensionate ce au avut loc de-a lungul timpului în relația lor de cuplu.

„Eu sunt Cristina Nimereală, am 30 de ani, sunt din Brașov și sunt medic stomatolog. Eu iubesc ceea ce fac, încă din clasa a 11-a am știut că vreau să devin medic stomatolog și mă simt foarte bine. Nu simt că muncesc. Noi suntem împreună de un an și două luni și cred că avem o bază stabilă a relației noastre. Am avut și momente mai puțin plăcute, dar asta ne-a ajutat să ne cunoaștem mai bine.”a dezvăluit Cristina în cadrul emisiunii „Insula iubirii”