Cu cine și-ar dori Ruxi să aibă o aventură dintre vedete din showbizul românesc.

Ruxi, pe nume său real, Roxana Erdei a devenit și mai cunoscută după ce a participat la „Bravo ai Stil! Celebrities, concurs pe care l-a și câștigat. Aceasta este prezentă în mediul online unde le povestește fanilor momente și întâmplări din viața sa.

Ruxi s-a remarcat în mediul online datorită videoclipurilor sale pe care le-a postat. Aceasta este foarte dezinvoltă când vine vorba să-și exprime părerile și nu se intimidează de niciun subiect. Este și autoarea unei cărți în care povestește despre experiențele neplăcute din viața sa în materie de relații amoroase.

Invitată la un podcast moderat de Otniela Sandu, aceasta a fost întrebată cu ce bărbat din spațiul public ar vrea să aibă o aventură. Fără să se sfiască, Ruxi a dat un răspuns, dar cu siguranță nu te-ai fi așteptat la acest lucru. Răspunsul ei a făcut referire la mai mulți bărbați, nu doar la unul și anume la trupa Șatra Benz.

@otnielasandu 3+1cuOtniela 🌶 #questions #challenge #foryou #fyp @rux.si.opulenta ♬ original sound – Otniela Sandu

„Cu ce bărbat din viața publică ai vrea să ai o aventură?”

„Mie îmi plac bărbații mai cool, poate cu toată trupa Șatra Benz.”

Ce a făcut Ruxi cu premiul de la Bravo ai Stil

Ruxi Erdei a fost marea câștigătoare a concursului „Bravo ai Stil! Celebrities. Munca pe care a depus-o timp de câteva luni pentru crearea de momente și de ținute, i-a fost răsplătită cu suma de 100.000 de lei. Aceasta are mai multe idei în care să investească banii. Își dorește să deschidă un business în care să creeze o linie de haine, dar și să călătorească pentru a se relaxa.

„Mi-e greu să mă hotărăsc acum ce să fac cu premiul. Aș vrea să-i investesc, dar să mă și distrez. Dacă îmi voi deschide un business, cel mai mult mi-aș dori să am propria afacere cu haine. Este cel mai mare vis al meu de când eram mică și sper să se împlinească! Mi-ar plăcea să călătoresc în toată lumea! Nu am în minte un loc anume pentru prima destinație, dar nu vreau să fac chestii prea aventuroase.

Nimic periculos! Doar să mă relaxez și să stau la soare! Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru. Prin premiul acesta vreau să vă demonstrez că trebuie să aveți curaj, să trăiți ce vreți voi. Vouă vi-l dedic!  Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți! Trebuie doar să credeți în voi!”, a fost mesajul lui Ruxi.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.