Cine este vedeta care a apărut în videoclipul „Tanti Tanti”?

Piesele vechi reprezintă pentru noi doar o nostalgie și arată trecerea timpului. Multe dintre ele au rezistat anilor și încă sunt ascultate la petreceri. „Tanti Tanti” a fost un adevărat hit în urmă cu mai bine de 15 ani, dar te-ai gândit vreodată cine este domnișoara din videoclip?

Melodiile vechi sunt extrem de diferite față de ceea ce găsim în prezent, mai ales în topurile muzicale. Pe lângă alte ritmuri și diferite „povești”, calitatea videoclipurilor nu era cea mai fericită. Personajele poartă haine specifice acelor ani, iar totul pare dintr-un trecut îndepărtat.

Piesa „Tanti Tanti” cântată de Kamarad arată o iubire adolescentină. Tânărul personaj își dorește să cucerească fata care este alături de mama ei. Nimic nu pare să îi iasă și vine cu tot felul de propuneri inedite. Domnișoara din videoclip este, în prezent, una dintre vedetele cunoscute din țară.

Cu siguranță nu îți dai seama fiindcă multe s-au schimbat de atunci. Ea a trecut prin mai multe transformări și a apelat de câteva ori la medicul estetician. Ca să nu vă mai ținem în suspans, este vorba de Ana Mocanu, fosta asistentă a lui Capatos.

Ce operații și-a făcut Ana Maria Mocanu de-a lungul anilor

Ana Maria Mocanu sucește mințile oricărui bărbat. Aceasta a trecut pe la medicii esteticieni și a avut parte de câteva modificări. Și-a mărit sânii și și-a micșorat nasul, ceea ce i-a adus multă satisfacție.

Fosta asistentă TV și-a făcut și câteva proceduri la nivelul feței. Și-a injectat acid hialuronic pentru buze sau senzuale și a apelat la botox. Peste câteva luni va face și blefaroplastie pentru a scăpa de pleoapele lăsate.

„Am două operații, cea de rinoplastie și implant mamar, mai am niște intervenții non invazive la față, dar astea nu se încadrează în operații estetice (…) Eram complexată pentru că eu am o față micuță și nasul meu era mult prea lung pentru fizionomia mea, el nu era mare, dar era lung. Eram complexă, am făcut operația în urmă cu șase ani în Turcia, ambele mele operații estetice, atât cea de implant mamar, cât și cea de rinoplastie, ambele la aceeași clinică.”, a spus Ana Maria Mocanu pentru Spynews.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.