Chiar și cei mai mai sportivi ai României ascund în spatele succesului o poveste neașteptat de amuzantă

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni ai showbiz-ului românesc. Vedeta s-a remarcat în kickboxing, este pugilist profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby. Nu doar în domeniul sportului a devenit celebru „Moartea din Carpați”, ci și în lumea mondenă, după participarea la mai multe reality show-uri televizate. Bărbatul a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a experimentat și „Ferma vedetelor”, iar recent, Cătălin Moroșanu a fost faimos la „Survivor România”. 

Prima beție, la o vârstă fragedă

Cătălin Moroșanu a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a fost nevoit să răspundă celor mai neașteptate întrebări. Luptătorul și-a obișnuit deja fanii cu atitudinea sa integră și transparentă, iar când a fost interpelat cu privire la capitolul băutură, sportivul a oferit un răspuns ferm, fără ocolișuri.

„Prima dată m-am îmbătat când aveam trei ani de zile. Mă luase bunicul, tatăl mamei, pentru că eu am copilărit la Vaslui, nu la Suceava, și eram la ogor și rămăsesem fără apă. Eu am găsit pe fundul unei sticle niște vin.

Fiind copil, credeam că e apă și am băut. Atunci a fost prima oară când m-am îmbătat. Râdea bunicul de mine că mă dureau picioarele. Suntem moldoveni, ne place viața, ne place să trăim orice moment și ne place vinul”, a mărturisit Cătălin Moroșanu.

@diana.blogger #tiktok #fyp #romania #bucurestiromania🇷🇴 #viral #chisinaumoldova #dianablogger #vorbestemoldova ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Luptătorul K1 a pierdut un milion de dolari

„Moartea din Carpați” a fost foarte aproape de a câștiga o sumă imensă de bani. Vedeta i-a transmis soției că îi va aduce acasă, însă nu s-a putut ține de promisiune. Un meci din anul 2013 avea să îi schimbe viața, însă Cătălin Moroșanu a ratat șansa. Luptătorul era despărțit de milionul de dolari de trei meciuri din care ar fi trebuit să iasă învingător.

Egalitatea a fost concluzia primei runde, ulterior, românul s-a enervat la culme încât a fost nevoie de intervenția arbitrului. A câștigat runda, însă la cea finală nu a mai avut forță, iar loviturile sigure ale adversarului l-au pus la pământ. Astfel, a pierdut succesul, dar și șansa de a câștiga o sumă fabuloasă de bani.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii