Iată dacă „motanul” poate fi sau nu ușor de cucerit

Denis Roabeș este solistul trupei „The Motans”. Cântărețul este originar din Republica Moldova, însă de câțiva ani face furori și în România. Datorită stilului muzical, a pieselor melancolice, uneori triste, alteori pline de speranță, artistul a devenit în scurt timp iubit și apreciat de publicul larg. Pentru că este atât de ascultat, cântărețul are extrem de mulți fani, mai ales în rândul domnișoarelor. În cadrul unui interviu, el a dezvăluit ce observă prima dată la o femeie. 

Ce admiră solistul la o femeie

Cu siguranță este mereu asaltat de domnișoare, tocmai de aceea curiozitatea multora este legată de preferințele artistului. Ei bine, trebuie să știți că celebrul cântăreț are gusturi rafinate. Practic, nu orice îl dă pe spate și nici nu poate fi impresionat extrem de ușor. Chiar și așa, în momentul în care a fost întrebat ce îi place la o femeie, cântărețul a precizat că este o întrebare grea, dar are totuși un răspuns.

„Vocea. Dar depinde de circumstanțe. Femeia trebuie să fie frumoasă, plăcută, să aibă șarm și eleganță”, a declarat Denis Roabeș.

În urmă cu mai mulți ani, la descrierea femeii ideale, vedeta spunea că își dorește ca cea care va fi lângă el să aibă stil, caracter, o eleganță naturală și bineînțeles, să „zgârie atent”.

@themotans.music Și voi la fel ?😂😂🥰@themotans ♬ sunet original – fan page

„The Motans” are sau nu prieteni-femei

În urmă cu ceva timp, solistul a fost întrebat în cadrul unui alt interviu dacă are femei în cercul de prieteni și cum arată femeia ideală în viziunea lui. Artistul nu s-a sfiit să răspundă, ba chiar a mărturisit că primește des astfel de întrebări.

„Femeia ideală e cea care mereu te ia plăcut prin surprindere; nu trebuie să fie chiar imprevizibilă, dar e cea care te face să fii TU însuți, cea care îți dă încredere în tine și te face să te simți stăpân pe viață… pe toată lumea asta”, a afirmat Denis Roabeș.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii