Multe dintre vedetele din România investesc sume uriașe în taxele grădinițelor private în cadrul cărora și-au înscris copiii

Dacă în trecut, învățământul privat era un subiect tabu pentru România, în ultimul deceniu lucrurile s-au schimbat.De la grădiniță și până la universitate, copiii și ulterior tinerii și adolescenții pot urma acest tip de școlarizare. Bineînțeles,în schimbul unor sume importante de bani. În România, multe dintre persoanele publice investesc anual un buget semnificativ în grădinițele și școlile private în cadrul cărora și-au înscris copiii.

Oana Roman

Deși a trecut prin numeroase impasuri financiare de-a lungul timpului, Oana Roman ales ca fiica ei să învețe în învățământul privat.  De altfel, micuța Isabela frecventează cursurile unui after school din sectorul 1 al Capitalei.

Social media

În acest sens, vedeta cheltuie lunar peste 500 de euro pentru fiica ei.

Adelina Pestrițu

Social media

Influencerița a ales ca fiica ei, Zenaida să fie înscrisă în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase unități școlare private din Capitală. Pentru a acoperi taxele școlare aferente, Adelina și soțul ei investesc pe an în jur de 10.000 de euro.

Vedeta a vorbit deschis despre acest subiect susținând că își dorește ca fiica ei să aibă parte de condiții bune de studiu.

Keo și Misty

Fostul iubit al Andreei Bălan a devenit o prezență destul de discretă în showbiz. Keo a rărit aparițiile media, astfel că s-a preocupat mai mult de familie. Cântărețul și partenera lui, Misty, și-au înscris fetița la o grădiniță privată din Voluntari. Astfel, anual, cei doi parteneri scot din buzunar câteva mii de euro în acest sens.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Cei doi au împreună două fiice. Zora, prima născută în familia lor, este înscrisă în sistemul educațional privat. Astfel, părinții ei achită pe an în jur de 12.000 de euro pentru taxe.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au optat ca toți cei trei copii pe care îi au să urmeze școli și grădinițe private. Astfel, Milan, fiul lor este înscris la una dintre cele mai renumite școli din Pipera. De altfel, această unitate a fost aleasă și de alte vedete din România. De exemplu, știrista Octavia Geamănu a avut aceeași opțiune pentru copilul ei.

Majoritatea unităților școlare private funcționează după principii aparte de studiu față de cele de stat. Elevii au libertatea de a alege discipline preferate și sunt încurajați în a performa în domeniul în care au talent.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.