Bianca Drăgușanu nu are nevoie de prea multe introduceri. Diva a muncit până când numele ei a devenit brand și generează sume colosale. Capitalul de imagine al Biancăi este într-o continuă creștere și nu este de mirare că trăiește o viață de lux. Vedeta călătorește foarte des în Dubai și nu face rabat de la nimic, mai ales când vine vorba de satisfacerea mofturilor personale.

Bianca Drăgușanu călătorește acolo unde alții nici nu îndrăznesc să viseze. Proaspăt întoarsă din Dubai, blondina a fost invitată la „Teo Show” să povestească experiențele ei din vacanță, dar și să ofere câteva sfaturi iubitorilor de călătorii. Nu mai este niciun secret faptul că Bianca își alege cu grija destinațiile luxoase și preferă să aibă mereu parte de intimitate.

Bianca Drăgușanu, îndrăgostită nebunește de înghețata din Dubai

Bianca Drăgușanu a declarat că a fost de 50 de ori în Dubai și, inevitabil, a devenit o expertă în recomandări. Diva are un ritual pe care îl respectă cu sființenie de fiecare dată când aterizează pe tărâmul luxului. Așa cum a spus și la „Teo Show”, primul lucru pe care îl face este să intre în Dubai Mall după… înghețată.

După ce își satisface poftele culinare, Bianca Drăgușanu cade în patima oricărei femei: pantofii. Diva a recunoscut că alege să își cumpere pantofi din Dubai nu neapărat din aroganță, ci pentru că este singurul loc unde găsește măsura ei. Blondina a declarat că poartă 41 la picior, ba chiar 42 la anumite modele de încălțăminte și nu este singura. Așa cum a remarcat Teo Trandafir și Irina Loghin poartă aceeași măsură.

„Este o bucurie maximă să cumpăr pantofi, mai ales că eu port număr mare, 41. Nu mi-e rușine cu asta. Sunt puține magazine în lume unde găsesc numărul. La papucii Hermes port chiar 42, că am piciorul lung și subțire. În Dubai Mall îi pot găsi.”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo în emisiune.