Probabil și tu te-ai întrebat asta! Iată cum reușesc vedetele să își schimbe ținutele în timpul concertelor, în doar câteva secunde

Întotdeauna a reprezentat o enigmă modul în care reușesc artiștii să își schimbe ținutele de scenă, în timpul concertelor. Toți am observat rapiditatea de care dau dovadă cântăreții, atunci când se schimbă de haine. Ei fac asta în timpul cântărilor, în doar câteva secunde. 

Acest aspect a fost gândit în detaliu. Pentru a nu fi prea mare așteptarea fanilor, vedetele și personalul care se ocupă de fiecare detaliu în parte au găsit o soluție inedită. Munca în echipă contează foarte mult și asta se vede în aparițiile vedetelor. Iată cât de complicat poate fi și de câtă tenacitate și rapiditate este nevoie.

Secretul pe care nu multă lume îl cunoaște. Iată ce se întâmplă în spatele scenei

Pe TikTok a devenit viral un clip video în care este prezentat procesul de schimbare al ținutelor artiștilor. Este important de știut faptul că cel mai important rol îl joacă întreaga echipă a artistului. În spatele cortinei, este improvizată o cabină de schimb.

@revolt Dope ⚡️🎥 anitta #anitta #coachella #behindthescenes #outfitchange #concertcheck ♬ original sound – REVOLT

Acolo este deja pregătită ținută în care se va schimba vedeta. Pe filmare se poate observa cu ochiul liber cum o echipă formată din mai mult de 5 persoane dă ținuta respectivă jos și este înlocuită cu o alta. În nici măcar un minut, artistul revine pe scenă, unde este așteptat de către fani.

Ținutele cu care artiștii urcă pe scenă, adevărate opere de artă

pixabay

Probabil este ușor de comentat fiecare apariție în parte a diverșilor artiști, atât din țară, cât și internaționali. Ceea ce nu știu fanii este că aceste costume și piese de vestimentație cât mai originale sunt greu de purtat. Nu le este ușor nici lor să cânte și să danseze în același timp.

Pentru fiecare eveniment în parte, în spate se află zile întregi de repetiții ale coregrafiilor. Fiecare artist face tot posibilul pentru a nu-și dezamăgi fanii.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!