Loredana Groza este plină de surprize.

Pe Loredana Groza o știe o țară întreagă. Vedeta nu mai are nevoie de prezentare, mai ales după ce cariera ei a luat amploarea din ultimele decenii. Ani la rând, Lori a cântat pe cele mai mari scene și la cele mai importante evenimente. Și, deși lumea o știe ca fiind artistă, aceasta mai are o pasiune.

Loredana Groza a avut norocul de a se naște în familia potrivită. Mereu, nevoile sale au fost ascultate, iar pasiunile ei au fost cultivate în cel mai frumos mod posibil. Încă de mică, Loredana a demonstrat că are înclinație către artă, indiferent de forma sa. Dar, nu doar latura boemă a atras-o.

Recent, fratele ei, Cristian Groza a povestit cum micuța Lori se juca cu toți copii și uita să mai intre în casă. Copilă fiind, aceasta nu a avut parte de nicio restricție și s-a putut exprima și juca în voie. Artista a fost atrasă de tenis de masă și șah, pasiuni pe care le-a dus până la cel mai înalt nivel. La un moment dat s-a oprit, pentru că a descoperit că muzica este supremă pentru ea.

Nu multă lume știe asta! La ce sport a fost campioană Loredana Groza
social media

Loredana Groza, talentată de mică

Loredana Groza i-a uimit pe toți cei din familia lor atunci când a început să cânte. Aceasta putea să ducă note înalte și să cânte perfect fără să fii studiat nici măcar o oră de canto. Oricât de mult i-ar fi plăcut să joace tenis sau șah cu prietenii ei din copilărie, drumul său către succes și faimă era mai evident ca niciodată.

„Lori juca elasticul, eu jucam țurca, șah, tenis de masă. Și Lori juca și tenis de masă și era foarte bună, a mers la forumurile naționale care aveau loc atunci chiar a luat și locul întâi. Suntem buni și pe latură sportivă, dar neafirmați, și pe latură artistică”, a spus fratele Loredanei pentru playtech.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.