Postul de televiziune Antena 3 este unul dintre posturile care deține cel mai mare raiting. Din acest motiv, un lucru foarte curios pentru multă lume este legat de salariile celor care lucrează acolo și care este persoana norocoasă care se bucură de cel mai mare venit.

Cel mai mare salariu de la Antena 3 îl are nimeni altul decât Mihai Gâdea. Tot el ocupa și funcția de director general al postului de televiziune Antena 3. Se pare că salariul prezenatorului TV ar fi de peste 15.000 de euro în fiecare lună.

Pe locul 2 se poziționează Adrian Ursu care ocupă funcția de director editorial al postului de televiziune Antena 3. Potrivit declarației de avere a lui Carmen Avram, soția acestuia, acesta ar avea un salariu care se aproximează la suma de 10.000 de euro. În schimb, soția acestuia ar încasa o sumă care se învârte în jurul a 6.000 de euro în fiecare lună.

Înainte să ajungă să devină unul dintre cei mai de succes prezentatori de la Antena 3, Mihai Gâdea a fost pastor adventist. Acesta a absolivt Facultatea de Teologie Adventistă. Și-a început cariera în televiziune la postul Realitatea Tv, loc în care acesta a fost realizator de programe între anii 2002-2004.

Începând cu anul 2004, Mihai Gâdea ajunge la Intact. A început prin a fi realizator de programe la postul de televiziune Antena 1 timp de un an de zile. A continuat drumul la Antena 3 unde a devenit prezentatorul emisiunii ”Sinteza Zilei”. De-a lungul vremii, această emisiune a avut mai multe formule care s-au tot schimbat. În prezent, această emisiune este una dintre cele mai urmărite din România.

Evoluția lui Mihai gâdea nu se oprește aici. A ajuns să aibă funcția de director la Antena 2, iar mai apoi la posul de televiziune Antena 3. În luna mai, acesta va acumula 10 ani de carieră la postul de televiziune Antena 3.

În ceea ce privește viața personală, Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri cu care are și o fiică de aproximativ 18 ani.