Bamboo a fost unul dintre cele mai apreciate cluburi din București. Aici se dădea tonul la distracție pentru toate vedetele și lumea bună era mereu în centrul atenției. În fiecare weekend se strângeau peste 2.000 de oameni dornici să petreacă până în zori, dar ce faci cu vecinii problemă? Unul dintre proprietarii locației a făcut un cuplu inedit cu un cuplu de bătrâni. 

Petrecerile de la Bamboo erau cunoscute în toată Capitala și toată lumea își dorea să meargă. Cele mai multe vedete dornice de distracție până în zori erau prezente aici, iar ținutele extravagante nu lipseau niciodată. Totuși, muzica clubului a început să deranjeze vecinii care nu erau adepții distracției nocturne.

Ce a făcut unul dintre patronii de la Bamboo

Unul dintre proprietarii clubului a mers să vorbească cu vecinii care îi făceau reclamație săptămânal din cauza muzicii. Astfel a aflat că o doamnă în vârsta era vinovată pentru vizitele poliției în fiecare weekend la ușile clubului. Pentru a rezolva situația, iar clubul să funcționeze în continuare, a închiriat o casă în Eforie, iar aceasta împreună cu soțul și nepoata au locuit la mare toată vara.

@sandoralex1 #5pasidebine #HelloHBOMaxChallenge #podcastromania #goviral #tiktokromania #fyp #foryou #fy #joshuabamboo #codinmaticiuc ♬ sunet original – Sandor Alex

„În perioada aceea clubul mergea bombă. Vineri și sâmbătă erau câte 2.000 de persoane în club. Țin minte și acum că în jurul nostru nu era nicio casă și era la Doamna Ghica un bloc de zece etaje și era o doamnă în vârstă care făcea reclamație în fiecare vineri și sâmbătă. M-am dus la doamna, era în vârstă și avea familie. Am întrebat-o dacă era adevărat. Mi-a zis că se zguduia patul și ce-am făcut. I-am trimis la Eforie, le-am luat o casă două luni și jumătate. Le-am plătit concediul pentru ea, soțul și o nepoată la Eforie ca să stea acolo. Mă costa mai mult reclamațiile ei, decât să o trimit pe ea în concediu și riscam să se închidă.”