Dan Șucu și soția sa, Diana se înțeleg de minune.

Dan Șucu, investitorul de la „Imperiul Leilor” are o familie frumoasă alături de fosta jurnalistă, Diana Lăscărescu, care este extrem de frumoasă.

Dan Șucu și Diana au o căsnicie de 16 ani și se iubesc foarte mult. Deși sunt un cuplu foarte cunoscut, cei doi preferă să fie discreți cu viața lor, iar aparițiile la evenimente mondene ale soției afaceristului sunt destul de rare. Aceștia au o familie fericită și sunt părinții a doi copii frumoși, de 14 și 12 ani.

Diana a renunțat la apariție pe micile ecrane în urmă cu șapte ani și a decis să intre în domeniul antreprenoriatului alături de soțul său. Totodată, are și o activitate caritabilă pe care o ține mai mult secretă fiindcă nu își dorește popularitate pe un astfel de subiect. Este o familistă convinsă, are grijă de felul în care arată și se menține făcând sport.

Într-un interviu acordat în presă, Diana Șucu a mărturisit că soțul ei este romantic și un perfecționist, care nu întârzie niciodată.

„Îmi place tare mult că Dan îşi exprimă trăirile, sentimentele, stările. Îmi place când îmi spune în fiecare dimineaţă „Te iubesc“! Tot ce am mai scump pe lume am primit de la soţul meu. Soţul meu, fiind perfecţionist, nu întârzie niciodată niciunde, astfel că întotdeauna mă păcăleşte atunci când mergem cu avionul şi-mi spune o cu totul altă oră decât cea reală. Şi uite-aşa ajungem la aeroport cu 3 ore înainte de decolare. La petreceri se întâmplă acelaşi lucru, aproape întotdeauna ajungem primii, parcă am câştiga un premiu.” a spus Diana Șucu pentru OK! Magazine.

Instagram

Diana Șucu a lăsat televiziune pentru a fi mai aproape de familia sa

Diana Șucu a decis să renunțe la televiziune pentru că era foarte solicitată. Aceasta a preferat să-și dedice timpul familiei și creșterii copiilor.

„Munca în televiziune, în presă în general, îţi mănâncă mult timp. Am lucrat 13 ani în televiziune, iar programul meu era destul de solicitant. Am avut perioade când prezentam şi trei jurnale pe zi. Atunci când au apărut copiii, mi-am dorit să îmi dedic viaţa familiei mele. Sunt o mamă foarte responsabilă şi mă gândesc la educaţia copiilor mei şi la relaţia cu soţul meu mai mult decât s-ar crede. Ei sunt viaţa mea.”, a mărturisit Diana Șucu pentru sursa menționată.

S-a lansat în afaceri în domeniul de mobilă

Soția lui Dan Șucu a lăsat televiziunea pentru domeniul antreprenoriatului. Deși, la început i-a fost teamă de o schimbare, aceasta a învățat lucrurile din mers și acum, se bucură de o afacere profitabilă. Aceasta se sfătuiește ci soțul ei în toate deciziile privind afacerea.

„Mi-a fost uşor teamă la început, dar am încercat să învăţ din mers anumite lucruri. Atunci când ai lângă tine un partener aşa priceput ca Dan, cu o expertiză serioasă în spate, parcă uşor, grijile încep să dispară. În plus, am alături la cele trei showroom-uri ale mele o echipă de profesionişti. Îşi fac treaba la cele mai înalte standarde. Aproape toate deciziile le iau în urma discuţiilor cu Dan. Mă sfătuiesc mult cu el, iar părerile lui sunt foarte importante pentru mine. Îmi place să am independenţă financiară. Nu vreau să depind complet de cineva, însă când am probleme este frumos să ştiu că este cineva acolo care mă poate ajuta. ”, a mai spus soția afaceristului.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.