Ramona Olaru este una dintre cele mai transparente vedete de la noi.

În ciuda faptului că se bucură de faimă și de succes, frumoasă blondină nu a uitat nicio secundă de unde a plecat și nici nu îi este rușine de copilăria ei. Iar pentru cei care cred că totul i-a venit pe tavă Ramonei, ei bine, realitatea este cu totul și cu totul alta. 

Ramona Olaru este dovada vie că orice este posibil în viață, atâta timp cât muncești din greu și nu renunți nicio secundă la visul tău. Frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a copilărit la țară, dar a visat mereu să ajungă pe sticlă și se pare că dorința ei a devenit realitate.

Ramona Olaru a muncit din greu până a ajuns în punctul în care își poate permite absolut orice și este independentă financiar. Ceea ce a motivat-o și mai mult a fost copilăria ei, căci nici atunci nu a fost scutită de muncile grele. Fiind crescută la țară, agricultura era principala ocupație în familia ei.

Nu îi este rușine să recunoască! Din ce a făcut Ramona Olaru primii ei bani la 12 ani
Social media

Ramona Olaru și-a susținut mereu familia

Frumoasa asistentă TV a fost trimisă la muncă încă de la vârsta de 12 ani și își amintește și acum că erau zile în care trebuia să lipsească de la școală pentru a  merge la muncile câmpului. Deși atunci nu îi plăcea deloc, acum recunoaște că toate au ajutat-o să ajungă omul muncitor și determinat din prezent.

Ramona nu a cerut niciodată bani la părinții, ci a fost învățată să producă singură fiecare leu. Așa se face că primii ei bani i-a câștigat la 12 ani, atunci când a mers la cules de porumbi.

„Am fost la cules de porumbi, asta era oricum la ordinea zilei. La cules, la sapă. I-am dat surorii mele care era mai mare”, a spus Ramona.

Povestea de viață a Ramonei Olaru ar putea fi un scenariu de film, mai ales că acum a ajuns în punctul în care mulți nici nu îndrăznesc să viseze și este de apreciat că a reușit asta prin forțe proprii, fără niciun ajutor.