Valentina Pelinel trăiește viața la care a visat mereu. Acum, vedeta are lumea picioare și aproape că nu este moft pe care să nu și-l îndeplinească. Spre uimirea tuturor, lucrurile nu au mereu atât de simple, iar povestea ei poate fi o lecție de viață pentru mulți.

Valentina Pelinel nu este adepta confesărilor în fața fanilor. Blondei îi place să discute doar lucruri neutru, care nu implică partea personală. Din nefericire pentru ea, statutul de persoană publică a venit la pachet și cu această curiozitate extremă a celor care o urmăresc.

Până acum, Valentina nu a intrat deloc în detalii despre viața ei și a vrut ca publicul să știe doar atât cât trebuie. Recent, aceasta a fost invitată în podcastul lui Ameri Nasrin. Ironia sorții face ca fosta prezentatoare de la Antena Star să-i fie fină, iar podcastul ei să fie primul la care partenera lui Borcea a participat.

Nu îi este rușine să recunoască! Cum a câștigat Valentina Pelinel primii ei bani. „M-am lăsat de școală să devin independentă”
Instagram

Valentina nu regretă nicio secundă decizia luată

Având în vedere că multă lume s-a întrebat cum de Valentina a avut mereu bani, era și timpul ca vedeta să lămurească odată pentru totdeauna acest aspect. Nimic nu i-a picat din cer partenerei lui Borcea ci, din contră. Aceasta a fost nevoită să renunțe la studii pentru a putea profesa.

Valentina își amintește foarte bine când, datorită frumuseții sale a câștigat Top Model România. Acela a fost momentul în care viața ei s-a schimbat, iar parcursul ei profesional a fost cu totul și cu totul altul. Vedeta a renunțat la școală și i s-a promis o carieră bănoasă în lumea modei.

„Am câștigat Top Model România în 1996. După, m-a chemat doamna Zina în echipa ei de fete cu care făcea prezentările prin țară.

Mergeam la contractări cu trenul în gașcă de fete, în diferite localități din țară în care se făceau prezentări de modă. Diverse case de modă își prezentau produsele. Nu eram decât noi, în toată țara. Atât.

M-am lăsat de școală ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale poate nu-l prindeam niciodată”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.