Anamaria Prodan are o relație mai mult decât bună cu Luca, fiul lui Reghe din căsnicia anterioară. Impresara îl tratează pe tânăr la fel cum își tratează copiii biologici, iar acest lucru se poate vedea și prin cadoul pe care i l-a făcut acestuia de ziua lui de naștere.

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecamf și al Marianei Boldea a ales să locuiască în Dubai alături de tatăl său și de Anamaria Prodan. Acesta își vizitează mama care locuiește în Germania doar în vacanțe. Tânărul a fost primit cu brațele deschise de către mama adoptiva care ține foarte mult la el și care i-a făcut un cadou inedit de ziua lui de naștere.

„La 14 ani, copilul a trebuit sa aleaga unde vrea sa traiasca mai departe. In Germania, alaturi de mama lui, fie in Dubai, alaturi de tata. L-a ales pe Laurențiu. Luca învață în Dubai și trăiește în lux. În vacanțe se mai duce la mama lui, cu care vorbește frecvent la telefon”, a declarat o sursă din apropierea familiei Reghecampf, pentru Impact.ro.

Cu ocazia zilei de naștere a lui Luca, Anamaria Prodan i-a dăruit fiului său vitreg un bolid de lux cu care să ruleze pe străzile Dubaiului. De asemenea, și Rebeca și Sarah, fetele Anameriei Prodan din căsnicia anterioară i-au urat la mulți ani lui Luca printr-un mesaj emoționant pe InstaStory, scrie SpyNews.

„Happy Birthday, Brother! 3/4 kids are 18+”, “Happy Birthday to the middle child. I love you so much. My brother, my bestfriend”, au scris fetele pe fotografiile postate la InstaStory.

Anamaria Prodan și Laureunțiu Reghecamf au reușit să-și facă toți copiii să se iubească între ei ca frații. Astfel, cei doi se bucură de familia numeroasă și frumoasă pe care o au.