Jador a stârnit hohote de râs în timpul unui concert, dar a și uimit pe toată lumea în același timp. Rămâi cu noi să vezi ce a făcut manelistul. Vei muri de râs!

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți maneliști din țară. De-a lungul timpului, artistul a devenit preferatul iubitorilor de manele, dar totodată și un personaj controversat în ochii fanilor, din cauza situației sale amoroase. Însă, nu despre asta este vorba, ci despre gestul pe care l-a făcut cântărețul în văzul tuturor, pe scenă. 

Jador a uimit o sală de spectacol după ce s-a „jucat” cu o lenjerie intimă pe scenă

Jador a lăsat spectatorii cu gura căscată, în timpul unui concert. Fanii s-au prăpădit de râs după ce artistul a pus mâna pe o lenjerie intimă în posesia căreia încă nu se știe încă cum a intrat. Ei bine, Jador s-a bucurat din plin de chiloțeii „obraznici” probabil ai uneia dintre fanele sale înfocate.

Oamenii din sală s-au prăpădit de râs, iar artistul a făcut o atmosferă de neuitat pe scenă. După ce s-a amuzat copios pe faptul că are în mâna acea lenjerie, Jador a făcut o gafă de proporții, sau e posibil să fi fost chiar o plăcere pentru el, căci felul în care a adulmecat mirosul lenjeriei intime a provocat hohote teribile de râs, în public.

În stilul său caracteristic și cu simțul umorului bine dezvoltat așa cum îl știu cu toții, Jador a transformat întregul moment într-un adevărat moment de „stand-up comedy”, iar pentru câteva clipe a uitat că meseria sa este, de fapt, cu totul și cu totul alta. Și ca să fie tacâmul complet, cântărețul a scos batista de la sacou și a înlocuit-o cu perechea de chiloței de damă. Nimic mai elegant, nu-i așa? Spor la râs, căci nu e banc!

@ancutamaria8 #jador #fypシ #wotn #viral @Jador ♬ sunet original – Ancuta Maria

Nu e prima dată când Jador se ține de astfel de glume, căci de-a lungul timpului a mai făcut o astfel de atmosferă în timpul spectacolelor, pe scenă. De aceea, nu-i de mirare că fanii săi îl îndrăgesc atât de tare.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.