Nu ești decis în alegerea facultății potrivite? Vino la acest workshop de excepție pentru o îndrumare corectă

Biroul Europarlamentar Nicolae Ştefănuţă Sibiu organizează joi, 20 februarie, ora 19,00, workshop-ul „Cum îţi alegi corect facultatea?” Workshop-ul este dedicat elevilor de liceu care au nevoie de îndrumare în alegerea facultăţii.

Elevii vor putea afla care sunt etapele esenţiale în decizia de a studia la Universitate, cum se pot decide în acord cu aptitudinile şi dorinţele lor, astfel încât să se simtă împliniţi personal.

La workshop va participa, în calitate de speaker, psihologul Mihai Copăceanu. Evenimenul va fi moderat de Alexandra Silea, absolventă de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene şi asistent local europarlamentar şi de Alexandru Dudilă, medic specialist chirurg si asistent local europarlamentar pe politici publice de sănătate, în cadrul Biroului Europarlamentar Nicolae Ştefănuţă.

„Workshop-ul se adresează tinerilor liceeni plini de idei şi perspective, dar care au în minte o mulţime de întrebări: „Nu mă pot decide. Nu am nicio idee!”, „Oare ce cred părinţii despre decizia mea?”, „Mă voi descurca în Anglia, din punct de vedere financiar?”, „Oare mi se potriveşte această facultate?” Scopul meu este ca, în urma acestui workshop, tinerii să îşi răspundă singuri la aceste întrebări şi să poată lua o decizie clară şi asumată”, a declarat psihologul Mihai Copăceanu.

„Tinerii din România au energie, talent şi creativitate şi pot schimba lumea în care trăiesc. Ca angajaţi, antreprenori sau membri activi ai societăţii civile, tinerii contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru România. De aceea organizăm acest workshop la biroul nostru de la Sibiu – pentru ca liceenii care au întrebări cu privire la viitorul lor să aibă parte de sprijin în decizia privind alegerea facultăţii. Eu cred mult în libertatea tinerilor de a-şi decide viitorul.

Pentru asta, le trebuie încrederea ca o pot face. Tinerii europeni sunt încurajati să gândească critic şi independent, aş vrea ca şi tinerii români să aibă încrederea şi puterea unei astfel de decizii”, a declarat europarlamentarul Nicolae Ştefănuţă.

Workshop-ul va avea loc joi, 20 februarie, începând cu ora 19,00, la Biroul Europarlamentar Nicolae Ştefănuţă, str. Turnului, nr. 12, Sibiu.

Lasă un răspuns

Fostul iubit al Danielei Crudu, declarație despre fosta relație a acestora

Adio, dublare de alocaţii! Proiectul nu este pe lista noului Guvern