Cu toții știm că examenul auto poate aduce cu sine mari emoții. Doar că, în cazul unei tinere, întâmplarea este cel puțin neașteptată. După ce a susținut proba practică, tânăra avea să afle că a picat examenul auto, după ce nu a evitat o pasăre. 

Inspectorul susține că porumbelul putea fi evitat

Deși întâmplarea pare puțin credibilă, iată că a avut loc și o astfel de situație. Mai exact, o tânără de 18 ani din Făgăraș a susținut examenul auto.

După ce a condus, inspectorul i-a spus că nu poate trece examenul doar pentru că nu a acordat prioritatea unui porumbel. Mărturisirea a șocat o țară întreagă.

Pe lângă acest lucru, bărbatul este de părere că păsarea de pe carosabil era un pericol iminent. O astfel de lege nu există, de aceea mulți sunt de părere că inspectorul a luat în râs eforturile fetei de a trece examenul.

( CITEȘTE ȘI: Un bărbat a vrut să conducă dar nu a mai fost lăsat. Ce au descoperit polițiștii când i-au verificat permisul este șocant )

Enervată de comentariile polițistului care a picat-o, tânăra nu a ezitat să depună contestație și să dovedească faptul că bărbatul nu a avut deloc intenția de a-i da carnetului tinerei.

Nu e banc! O tânără din Făgăraș a picat examenul auto, din cauza unui porumbel. Cum a fost posibil Pexels

Nu numai tânăra a fost revoltată, ci și angajații care lucrează în același domeniu. Un alt instructor autor este de părere că motivul invocat de inspector nu este unul real.

„După cum a menționat el, a intervenit pentru evitarea unui pericol iminent. Eu nu văd ce pericol iminent ar putea constitui un porumbel aflat pe partea carosabilă care oricum și-a luat zborul cu mult înainte de a frâna.

Și examinatorul este tânăr și fără experiență, dar nu se procedează în acest fel. Este foarte ușor să îți bați joc de munca cuiva. Așa ceva eu nu am mai auzit”, declară Gheorghe Grecu, instructor auto, potrivit bunaziuafagaras.ro.