Amanda Liberty este femeia care se căsătorește cu un candelabru, pe care l-a cumpărat online. Acesta a descoperit obiectul vechi de 90 de ani pe site-ul eBay. În momentul în care l-a văzut, s-a îndrăgostit.

Cum a descoperit femeia candelabrul?

Amanda Liberty a descoperit un candelabru vechi de 90 de ani pe site-ul eBay, iar totul s-a transformat în dragoste la prima vedere. Aceasta a hotărât că trebuie să se căsătorească cu obiectul. Astfel că, femeia a făcut logodna, iar următorul pas este nunta.

Amanda Liberty și-a numit candelabrul Lumiere și spune că este viitorul partener al său.  Femeia spune că au existat anumite obstacole până la cumpărarea acestuia.

„Cum am văzut-o pe Lumiere pe eBay, am știut imediat că ea este aleasa și a fost dragoste la prima vedere. Se afla în Germania și, deși știam că va fi dificil să o aduc acasă, am știut că trebuia să găsesc o modalitate de a o face a mea” a declarat Amanda Liberty pentru The Sun.

Femeia a câștigat candelabrul în urma unei licitații și a plătit 400 de lire pentru el. Până la Lumiere, Amanda era „într-o relație deschisă” cu alte 24 de candelabre. Aceasta a declarat că este sigură că celelalte candelabre nu sunt geloase pe faptul că Lumiere este preferata ei.

Amanda Liberty, pasiune pentru obiecte vechi

social media

Amanda Liberty a avut întotdeauna o pasiune pentru obiecte cu istorie. Femeia are 37 de ani și locuiește în orașul Leeds. Aceasta a reușit să întreacă orice limită atunci când în anul 2012 a apărut pe primele pagini ale ziarelor datorită atracției sale  față de Statuia Libertății. În urma acestui episod, femeia și-a schimbat numele din Amanda Whittaker în Amanda Liberty.

Aceasta și-a declarat dragostea în mod public pentru Statuia Libertății iar gestul care a șocat toată lumea a fost schimbarea numelui. Povestea sa în care își exprimă dragostea pentru  Statuia Libertății a apărut în toate ziarele.