Renumitul om de afaceri Cristian Țânțăreanu a declarat că își ține banii ascunși în butoaie

Cristian Țânțăreanu este un cunoscut om de afaceri din România. În anul 2007, se estima că afaceristul avea o avere estimată la aproximativ 50 de milioane de euro, potrivit informațiilor apărute în presă, la vremea respectivă. 

Cât despre locurile în care își ține banii, Cristian Țânțăreanu a declarat în cadrul unui interviu că își ține banii în butoaie care sunt bine ascunse.

Cristian Țânțăreanu își ține banii ascunși în butoaie

Omul de afaceri a declarat că are 10 butoaie pline cu euro ascunse foarte bine. Fanii au rămas muți de uimire atunci când au auzit asta.

,,Locurile în care am butoaiele cu euro îngropate. Dar nu am multe, vreo 10 butoaie. Cu din alea de 500 de euro”, a spus omul de afaceri, potrivit clipului video ajuns viral pe TikTok.

@video.clipuri1 #cristiantantareanu #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti #kanaldromania #fypage ♬ original sound – video.clipuri1

Omul de afaceri se împrumută la bancă

Cristian Țânțăreanu povestea la un moment dat că nu are bani lichizi. Averea sa este gestionată de Gică, administratorul casei lui.

,,Bani lichizi nu am avut niciodată și nici acum nu am. Niciun leu! Gică (n.a. – administratorul casei) e banca mea. Lui îi cer mereu. N-am nici conturi în străinătate, nici carte de credit!

captură tv

A fost un moment în care am avut bani în mână, totuși, când am vândut casa veche cu trei milioane de euro, banii jos. Apoi am ridicat SPA-ul. Eu mă împrumut la bancă. Chiar acum am luat un împrumut de 300.000 de euro.

Ce să fac cu banii? Să fac poze?”, declara milionarul, potrivit revistatango.ro.

Cum a reușit Cristian Țânțăreanu să clădească un adevărat imperiu

Este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Chiar dacă acum se bucură de o viață de lux, lucrurile nu au fost deloc ușoare.

,,Tot ce am făcut e atipic și cred că am avut noroc, că nu pot să spun că e intuiție, că nu m-am gândit. Cum am ajuns în Corbeanca? Cumnatul meu are un frate în Elveția.

captură tv

S-a dus la el în ianuarie ‘90 și acesta i-a spus: am un video vechi, mi-am luat unul nou – Îl vrei tu sau îl arunc? Cine avea la noi video în 1990?!

L-a vândut și cu banii ăia a cumpărat în Corbeanca 1000 de metri de teren cu livadă și o casă de chirpici, o bojdeucă”, a povestit Cristian  Țânțăreanu la Digi24.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!