Un nou trend a izbucnit în întreaga lume

Cutiile de suc, în special cele pentru copii, au fost folosite în același fel de generații întregi.

Acum se pare că, indiferent de câte ori v-ați răsfățat cu băutura delicioasă, este posibil să fi folosit greșit paiul. O postare pe Twitter i-a lăsat uimiți pe fanii acestor sucuri. Se pare că paiul nu este menit să fie folosit cu „partea îndoită” din partea de sus.

Protik Islam-Jakobsson a scris pe Twitter pe 6 iunie: „Așadar, ne-am întrebat de ce fiica noastră insistă să introducă capătul scurt al paiului îndoit în cutia de suc. Astăzi, ea și-a explicat raționamentul.”

Cum ar trebui să folosim paiul

În acel tweet a fost inclus un grafic care arăta o fotografie a părții îndoite a paiului care intra în interiorul cutiei și stă în partea de jos. Ideea este de a oferi paiului mobilitatea pentru a obține fiecare bucată de suc din fund. Chiar și din colțuri.

Până duminică, utilizatorul HLUBI a repostat fotografia, scriind: „Toată viața mea a fost o minciună”. Acest tweet a devenit viral de atunci. Cu peste 482.700 de aprecieri și 97.200 de retweet-uri până marți.

Dar nu toată lumea este convinsă de grafică. Un utilizator a răspuns: „Partea de jos este ascuțită pentru a străpunge sigiliul cutiei de suc. Iar partea superioară din mijloc are un design cu grilă pentru a se asigura că paiele nu cade cu ușurință în cutie, astfel încât teoria este o minciună.”

Un al treilea utilizator de Twitter a scris că modul „corect” afișat în grafic „ar lăsa mult suc în urmă. Pentru că nu există nicio cale de manevră pentru a ridica restul.

Între timp, utilizatorul Vivek a avertizat și el: „Nu aveți încredere în tot ce este pe rețelele sociale”.

El a postat un videoclip în care arăta pe cineva încercând noul hack viral. Străpungând mai întâi sigiliul cu capătul ascuțit al paiului, înainte de a îl întoarce pentru a introduce capătul îndoit în cutia de suc.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.