Conducerea unui azil de bătrâni din orașul Taoyuan a vrut să distreze doisprezece bătrâni care se aflau într-un azil.

Aceștia s-au gândit că dacă vor aduce o stripteuză va face un adevărat show, și astfel li se va schimba acestora starea de spirit. Potrivit informațiilor oferite de news.com.au , casa de bătrâni este destinată pensionarilor din armată.

Deși bătrânii s-au arătat de-a dreptul fascinați de surpriza de care au avut parte, surpriza neplăcută a venit la final. Pe social media a devenit virală filmarea în care o femeie îmbrăcată doar în lenjerie intimă își mângâie corpul și plimbă mâinile unui bătrân pe trupul ei. Conducerea a fost nevoită să prezinte scuzele de rigoare, după ce a primit critici aspre.

Surpriză de zile mari la un azil de bătrâni. O stripteuză a fost adusă să distreze 12 bătrâni

Pentru a sărbători festivalul recoltei din Taiwan, o casă pentru bătrâni a adus o stripteuză. Unitatea administrată de stat este Casa Veteranilor din Taoyuan. Pentru a ridica moralul rezidenților infirmi, personalul s-a gândit că aceasta este una dintre cele mai bune variante.

Deși intenția lor a fost una bună, critica din mediul online a fost extrem de severă. În urma publicării clipului video pe Twitter, mai mulți internauți și-au spus cuvântul.

Captură Twitter

Unitatea regretă acum incidentul care a avut loc pe data de 7 septembrie. Unul dintre purtătorii de cuvânt ai Unitatei au declarat că acțiunile stripteuzei au fost ,,prea entuziasmate și înflăcărate”. De asemenea, a menționat că personalul va fi mult mai atent când vine vorba de organizarea unor astfel de evenimente în viitor.

Înainte de a fi adusă tânăra, cei din conducere au spus că înainte a existat un joc de bingo mult mai relaxat în sala de îngrijire. Acesta a fost ulterior urmat de o sesiune de karaoke, iar mai apoi a fost adusă stripteuza.