Un bărbat a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce a fost la cumpărături.

Un bărbat obișnuia să își facă cumpărăturile la Mega Image. Doar că a fost surprins, atunci când și-a dat seama că a plătit mai mult decât costa produsul. Nemulțumirile nu au legătură doar cu situația în sine. Reacția reprezentanților a fost una surprinzătoare, căci s-au amuzat în loc să vină cu o soluție. 

Mărul discordiei: câte kilograme are puiul cumpărat

Pe principiul să vezi și să nu crezi, dar e cât se poate de adevărat. Un bărbat a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, atunci când și-a dat seama că a plătit un pui de 3 kilograme care avea, de fapt, un kilogram. Povestea e demnă de filmele de comedie, doar că îngrijorător este felul în care au reacționat angajații.

Clientul, extrem de supărat pe întreaga situație, revine în magazin și cere lămuriri, ceva normal având în vedere că tocmai dăduse mai mulți bani pentru un produs al cărui preț era mai mic.

Ulterior, o roagă pe domnișoara care i-a scanat produsele să cântărească puiul. Mare surpriză, căci avea un kilogram, deși pe etichetă erau trecute 3 kilograme.

@ronaldol29_112233 #romania #gipsy #viral #pentrutine #fyp #foryoupage ♬ original sound – Emipreda_1241

După ce vede că nu rezolvă nimic, cheamă pe un reprezentant al magazinului. Bărbatul, în loc să rezolve situația cu omul nemulțumit de acest lucru, spune că nu are voie să filmeze în Mega Image. Probabil știți deja de ce…publicitate negativă, mai ales că imaginile au devenit virale pe TikTok.

Atitudinea reprezentantului magazinului l-a enervat și mai tare pe client. Managerul se duce la femeile care se ocupă cu etichetarea puiului, care au o reacție la fel de neașteptată. Angajatele spun că este o greșeală, pe un ton ridicat, în condițiile în care necesare erau explicațiile, nu glumele, așa cum încearcă ele inițial.

Videoclipul a devenit viral în scurt timp și mai mulți clienți au spus că au fost înșelați în acest fel. Nu este prima dată când oamenii se plâng de faptul că plătesc produsele mai scumpe la casă, deși la raft este afișat un alt preț.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.