Reclamă

Poate că nu știți, dar aveți în casă o mulțime de produse care au mai mult de o utilizare.

Cum ar fi zațul de cafea uzat și pliculețe de ceai, pungi de plastic pentru băcănie și chiar folie de aluminiu. Mai poți reutiliza ceva? Acele tuburi de carton care vă țin prosoapele de hârtie, hârtie igienică, folie de plastic și hârtie de împachetat – au și ele funcții multiple.

Semănați semințe

Nu aruncați tuburile de carton de la hârtia igienică! Există multe moduri de a le reutiliza
Pixabay

Nu este nevoie să achiziționați ghivece biodegradabile pentru răsaduri atunci când aveți suporturi din carton pentru hârtie igienică. Aplatizați fundul tuburilor, întoarceți-le, umpleți-le cu pământ de ghiveci și adăugați semințele. Odată ce semințele sunt gata, puteți planta întregul tub. Mai întâi stropit cu apă – în grădina dvs.

Distrați-vă pisicile

Se știe că pisicile iubesc o cutie de carton mai mult decât patul scump pentru pisici în care a fost livrat cutia. Prin urmare, este logic că prietenii tăi feline ar fi, de asemenea, atrași de rolele goale de hârtie igienică. Ironic, într-adevăr, din moment ce nici măcar nu folosesc hârtie igienică – sau toalete.

Stocați-vă documentele

Documentele importante ar trebui într-adevăr să aibă un depozit robust. Pur și simplu rulați-l într-un tub de carton pentru a-l păstra în siguranță – și ascuns, dacă este necesar. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a salva și de a organiza lucrările de artă ale copiilor. Dacă aveți mai mult de un copil, țineți evidența fiecăruia scriindu-și numele pe exteriorul tuburilor.

Porniți un foc de tabără

Dacă sunteți mereu în căutarea unei aprinderi bune, păstrați la îndemână o pungă cu rulourile de carton pentru a le arunca în șemineu. Odată ce aveți lemnul și ziarul la locul lor, puteți umple un tub de carton cu scame – sau ceva cu o consistență similară – și puteți aprinde un capăt pentru a aprinde flăcările.

Îmblanziți-vă corzile

Organizați acele instrumente neplăcute de păr, încărcarea telefonului și cablurile computerului înfășurându-le într-un tub de carton. Apoi sigilați-le cu bandă colorată. Acest lucru funcționează atât cu cablurile în uz, cât și cu cele pe care trebuie să le organizați și să le salvați.


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro