Reclamă

E timpul pentru ceai! Puneți ceainicul pe foc, luați o ceașcă și preparați  ceaiul preferat. Dar ce veți face cu acele pliculețe de ceai? Le aruncați la gunoi, nu?

Acesta este un lucru instinctiv și nu ar trebui să faci niciodată asta. Probabil că nu știați, dar acestea pot fi reciclate într-o mare măsură. S-ar putea să vă surprindă, dar le puteți folosi în multe feluri prin casă. În mod neașteptat, acestea sunt foarte eficiente! Chiar și pentru curățarea toaletelor.

Toaleta: un teren propice pentru bacterii

După chiuvetă, toaleta este al doilea cel mai mare teren de reproducere pentru bacterii, germeni și ciuperci. Dacă igiena nu este impecabilă în această zonă, care este folosită pe scară largă de membrii gospodăriei, nu veți fi la adăpost de viruși și alte infecții. Deși este adesea o sarcină laborioasă, nu aveți de ales decât să curățați regulat baia și mai ales toaleta.

Sursa: Social media

De ce ar trebui să puneți pliculețe de ceai în toaletă?

Iarna este o perioadă excelentă pentru a te ghemui sub pătură . Și nimic nu se compară cu o ceașcă delicioasă de ceai aromat pentru a completa atmosfera de relaxare. Doar că, după preparare, pliculețul de ceai folosit ajunge la coșul de gunoi. Și e păcat, pentru că punga are o versatilitate nesperată: nu mulți știu, dar poate fi folosită ca un excelent detergent și deodorant. Curățarea toaletei cu un plic de ceai este o modalitate simplă și naturală de a scăpa de murdăria încăpățânată.

Dacă igiena nu este impecabilă în această zonă, care este folosită pe scară largă de membrii gospodăriei, nu veți fi la adăpost de viruși și alte infecții. Deși este adesea o sarcină laborioasă, nu aveți de ales decât să curățați regulat baia și mai ales toaleta.

Acest lucru nu numai că va alunga murdăria înrădăcinată și mirosurile neplăcute, ci și depunerile de calcar care se acumulează. Din fericire, nu trebuie să folosiți întotdeauna înălbitor sau orice alt produs industrial, chimic și scump. Sfatul nostru al zilei va fi probabil pe placul tuturor celor care preferă soluțiile economice și ecologice.


Reclamă

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro