Adina Buzatu arată impecabil în costumele de baie.

Adina Buzatu a lăsat afacerea pe pauză și a plecat în vacanță în Portugalia. Aceasta și-a luat gașca de prieteni cu ea și au mers la relaxare. Au ales una dintre cele mai frumoase locații din Europa. Nu a uitat de fanii săi, ci a postat mai multe fotografii în mediul online, purtând costume de baie și arătându-și silueta. 

Adina Buzatu este pe Coasta de Caparica și a surprins pe toată lumea când și-a făcut apariția în costumul de baie. Creatoarea de modă s-a fotografia în mai multe ipostaze în diferite costume de baie. Într-una dintre imaginile postate, aceasta este întinsă pe nisip chiar lângă apă, iar trupul îi este pus în valoare de razele soarelui.

Costumul de baie este unul simplu, de culoare maro, format din două piese. Protecția pentru cap nu putea să lipsească, astfel că o pălărie mare de plajă a ferit-o pe soare. Adina Buzatu este mereu cu zâmbetul la purtător, semn că se distrează foarte bine în vacanță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adina Buzatu (@adinabuzatu)

De ce e ales Adina Buzatu această destinație de vacanță

Adina Buzatu a fost extrem de inspirată în alegerea vacanței în sezonul estival. Aceasta a mers în Portugalia, unde are parte de căldură, apă curată și nisip fin. Pe lângă prietenii săi care locuiesc în Lisabona și fiica ei, Sara este în vacanță în aceeași locație.

„Am ales Portugalia, pentru că nu am mai fost şi îmi doream să o văd. Am mai mulţi prieteni care locuiesc în Lisabona, suntem o gaşcă mai mare, e şi Sara, fiica mea, cu prieteni de-ai ei. Am vizitat şi Portugalia, şi plaja, fac şi surf, am mers la Sintra, am văzut castelul, adică fac o combinaţie cum îmi place mie, şi de relaxare, şi de bucurie, şi de ieşit în oraş, şi de petreceri.”, a spus Adina Buzatu pentru Click!

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.