În urmă cu câțiva ani, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au mutat în casa visurilor lor. Și-au întemeiat o familie și trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Recent, cei doi soți au făcut o altă investiție. Au reușit să își construiască psicina mult visată, pentru care au scos din buzunar sume mari de bani. Acum, atât ei cât și fetițele se pot bucura de mult timp petrecut în apă.

Au scos din buzunar o sumă enormă de bani

Despre piscina pe care au făcut-o, cei doi sunt tare mândri. Desigur, o asemenea construcție a necesitat peste 20.000 de euro. Nu este o piscină oarecare, ci una cu apă sărată.

„A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a declarat Tavi Clonda, potrivit antenastars.ro.

social media

Piscina nu este una obișnuită. Este umplută cu apă de mare

Cei doi nu au optat pentru o piscină simplă, ci pentru una care să fie umplută cu apă de mare. Iată ce presupune și în ce constă acest proces.

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie.

Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, au spus cei doi, pentru sursa citată mai sus.

Tavi Clonda: „E foarte greu de întreținut”

Despre casa în care au investit în jur de 200.000 de euro, artistul a povestit cum s-a întâmplat tot procesul.

„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul.

social media

Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică.

De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, a povestit Tavi Clonda, într-un clip video de pe rețelele de socializare.