Mirela Vaida a fost la un pas de moarte din cauza unei femei care a aruncat cu un pietroi în direcția sa. Totul s-a întâmplat live, pe platoul “Acces Direct”.

Din acea zi, Antonela Grigoraș este internată cu forța în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri Iași, pentru tratament. Dar se pare că medicii ar putea să o lase oricând să iasă, dacă își va găsi un tutore, conform celor de la Spynews.

1.Ce urmează să se întâmple

Captură TV

„Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani.”, a declarat Antonela Grigoraș în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Mirela Vaida nu are de gând să renunțe. Vedeta TV a obținut reluarea anchetei. Iar acest lucru vine după ce instanța a descoperit că dosarul instrumentat de procurori nu era complet.

„În temeiul disp. art. 341 al. 6 lit. b din C.pr.p. admite plângerea formulată Vaida Elena Mirela, împotriva Ordonanței de clasare nr. 1521/P/2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, conformată prin ordonanța nr. 147/II-2/2021 a prim procurorului parchetului de pe lângă Tribunalul București. Desființează soluțiaatacată și trimite cauza la procuror pentru a completa urmărirea penală. Definitivă.”, au stabilit judecătorii.

2.Un eveniment șocant

Deși atunci când s-a întâmplat accidentul, mulți internauți au crezut că a fost o “făcătură”, a trecut mult timp până ca Mirela Vaida să-și revină din șoc.

”Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii. (…) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități. Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că voi vreți să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noști, faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține. Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți. Eu doar vreau să-mi apar viața și pe cei trei copii pe care îi am de crescut”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.