George Pepa, cel care a hărțuit-o pe Simona Trașcă, a scăpat de controlul judiciar. Iată ce a declarat aceasta după decizia luată la tribunal.

Simona Trașcă: ,,Mă așteptam oarecum la chestia asta”

Blondina a intrat în direct în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, unde a făcut o serie de declarații. Aceasta a precizat că într-un final, se pare că bărbatul a înțeles că a greșit. Simona Trașcă a mărturisit că sunt câteva luni de când nu a mai fost deranjată de George Pepa. Blondina spera ca nici în perioada următoare să nu fie deranjată de cel care a hărțuit-o.

,,Mă așteptam oarecum la chestia asta, foarte bine dacă a fost cuminte a scăpat de controlul judiciar. Eu simt că și-a băgat mințile în cap, nu m-a căutat de foarte multe luni, a fost la proces și știe că dacă m-ar căuta…

Eu mă simt liniștită, eu sincer nu am sentimentul că ar mai veni după mine sau dacă mi-ar mai face ceva, ar fi o tâmpenie prea mare pentru el, are și antecedente, nu cred că își dorește treaba asta. Nu are ce să mai caute după mine că dacă tot a încercat pe toate părțile și nu i-a reușit”, a spus ea la Antena Stars.

Noutăți despre atacatorul Simonei Trașcă. Ce decizie au luat oamenii legii
Social media

Blondina nu are de gând să își retragă plângerea penală

Deși lucrurile par să intre pe făgașul normal, Simona Trașcă nu se gândește să retragă plângerea făcută lui George Pepa. Blondina a explicat și motivele pentru care a luat această decizie. Aceasta a precizat că pentru ea, acele momente au fost destul de dificile și că de multe ori, nu dormea acasă, doar de teama că bărbatul s-ar putea să o caute din nou. Blondina a mărturisit că este firesc ca tânărul de 24 de ani să plătească pentru faptele sale.

,,Îmi pare rău, dar chiar asta chiar nu pot să fac pentru că nu vreau. Consider că fiecare trebuie să plătească pentru faptele lui, iar eu am avut destul de suferit în perioada aia, cu toate că a trecut timpul și timpul mai vindecă, dar eu nu pot să fac chestia asta, i-am depus niște plângeri pe bună dreptate în consecință cu faptele lui., a mai spus Simona Trașcă.