O nouă varianță a îndrăgitului film „Regele leu” a fost lansată vara aceasta. În ciuda faptului că a fost o producție așteptată îndelung de fani, filmul a primit multe recenzii negative și nu este văzut prea bine nici de spectatori.

Cântărețul britanic Elton John a oferit recent un interviu în care a discutat și despre „Regele leu”. Conform aprecierii artistului, filmul și-a pierdut din farmec și a fost o adevărată dezamăgire pentru el, în special din cauza muzicii.

Elton a declarat:” Muzica a fost un element atât de important al filmului original, iar muzica din producția curentă nu a avut același impact. Magia și bucuria s-au pierdut.”

De asemenea, artistul a dezvăluit că nu a fost foarte implicat în producția noului film. În ciuda faptului că el a jucat un rol important în realizarea versiunii originale din 1994, se pare că de data aceasta a fost exclus.

În încheiere, artistul a adăugat: „Mi-ar fi plăcut să fiu invitat să particip mai mult, dar viziunea creativă referitoare la film și la muzică a fost diferită de data aceasta, iar eu nu am fost atât de binevenit să mă implic și nici nu am fost tratat cu același respect. Acest lucru mă face foarte trist.”