Selena Gomez a lansat o noua piesă intitulată “Lose You To Love Me”, în care fanii ar fi considerat că este vorba despre fostul ei, Justin Bieber.

Considerăm că fanii au dreptate datorită faptului că Selena a spus, într-un interviu pe care l-a avut înaintea lansării, „Această piesă este inspirată de lucrurile care s-au întâmplat în viața mea după ce am lansat albumul Revival. Cred că e important să oferi publicului muzică bună, care să îl facă să rezoneze cu afirmația conform căreia cunoașterea de sine nu poate fi dobândită decât prin cicatricile pe care ți le lasă viața”.

În piesa lansată nu vorbește în mod direct despre cei doi, însă la un moment dat versurile sunt „In two months you replaced us like it was easy” („În două luni ne-ai înlocuit de parcă ar fi fost cel mai ușor lucru”) sau „I needed to lose you to find me / This dance it was killin’ me softly” („Aveam nevoie să te pierd pentru a mă găsi / Acest dans mă omora încet”)”, iar relația lui Justin cu Hailey a început la două luni de la despărțirea de Selena.

Imediat după lansarea piesei, soția lui Justin a distribuit o piesă intitulată „I’ll Kill You” a lui Summer Walker. Fanii nu au avut o reacție bună în legătură cu reacția soției lui Justin. În concluzie, Selena rămâne preferata fanilor.