Se pare că Loredana Chivu a pierdut șirul operațiilor estetice și ale intervențiilor sub formă injectabilă, de aceasta dată acesta fiind nemulțumită de posteriorul ei, a hotărât să mai intervină asupra acestuia, chiar dacă în urmă cu puțin timp a mai avut o procedura asemănătoare.
Se pare că acesta a apelat la efectul de fund brazilian, o intervenție unde ți se injectează grăsimea propie și se pare ca are o rezistenta între 5-7 ani.

Reclamă

„Am avut o problemă cu acea operaţie, s-a infectat şi a trebuit să urmeze o reconstrucţie, adică încă trei operaţii la sâni, până am ajuns să îi am ca acum. Altă operaţie este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate acum doi ani. La fund nu am operaţie, sunt nişte injecţii. Eşti puţin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă îl voiam şi mai mare, trebuia să fac exerciţii la sală care îmi măreau şi picioarele şi n-am vrut asta. Am avut noroc că la faţă nu am avut nevoie“
La același tip de intervenție au mai apelat Roxana Vaşniuc şi Simona Traşcă, intervenție ce a fost un succes.