Reclamă
Reclamă

Un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar are loc duminică în două comune din județele Alba și Mureș, după ce candidații au obținut același număr de voturi la scrutinul din 9 iunie.

Este vorba despre comunele Cheţani din judeţul Mureş şi Poşaga din judeţul Alba.

În comuna Cheţani, oamenii trebuie să aleagă între Bega Daniel-Marcel, propus de Alianţa PMP-Forţa Dreptei, şi Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat. Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat că la scrutinul din 9 iunie, ambii candidați au obţinut câte 431 de voturi dintr-un număr total de 1.202 voturi valabil exprimate.

Reclamă

În comuna Poşaga, locuitorii trebuie să aleagă între Popa Aurelia, propusă de Partidul Social Democrat, şi Bulgăr Ionel, propus de Partidul Naţional Liberal. Conform AEP, la scrutinul din 9 iunie, aceştia au obţinut câte 345 de voturi fiecare, dintr-un număr total de 690 de voturi valabil exprimate.

Secţiile de votare s-au deschis la ora 07:00 şi se vor închide la ora 22:00, cu posibilitatea prelungirii până la ora 23:59 pentru cetăţenii care, la ora 22:00, se află în sediul secţiei de votare, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare pentru a intra în localul de vot.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro